^ Повратак на врх

Распоред одржавања наставе

Учење на даљину

Додатне информације у вези са учењем на даљину, као видом подршке настави , родитељи могу добити позивом  на број телефона

011 / 735-05-57

Кувајте са нама

Vinogradar-vinar-ogled

OBRAZOVNI PROFIL – VINOGRADAR - VINAR

Školovanje za smer VINOGRADAR-VINAR traje četiri godine. S obzirom da je naša škola smeštena u samom srcu Fruške gore, koja je vekovima poznata po zasadima vinograda i dobrom vinu, realizovana je ideja o otvaranju ovog smera. Same potrebe razvoja privrede, poljoprivrede i turizma u Vojvodini ukazuju na veliku potrebu stručnjaka ovog obrazovnog profila. To potvrđuje i Nacionalna služba za zapošljavanje jer postoji velika potražnja za ovim profilom. Ideja o otvaranju novog profila naišla je na veliku podršku i od Udruženja voćara i vinogradara i od strane lokalne samouprave. 

Napomenimo i činjenicu da smo jedna od retkih škola koja ima pomenuti smer i da je reč o oglednom odeljenju sa malim brojem učenika što dodatno omogućuje kvalitetniju i savremeniju nastavu. 
Učenici koji budu završili ovaj smer steći će dovoljno znanja za kvalitetno obavljanje posla, kao i dovoljno teorijskog znanja za nastavak studija.